BATMAN / BEŞİRİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLKOKULU

Ara

EBAP kapsamında öğrencileremizden EBA yı en aktif ve verimli kullananlar tebrik edilerek küçük ödülleri verildi. Dereceye giren öğrencilerimiz ; Umut DÜRKEN - 1/A, Hakan Abdülhamit ERASLAN- 2/A, Talha YÜKSEL- 3/A, Hayrunnisa BECET- 4/A, Zeren DERSE, Fatma Yüsra AVDAĞ, Dildar DÜRKEN.

Kas

Beşiri Sağlık Müdürlüğü tarafından tüm öğrencilerimize 'Ağız ve Diş Sağlığı Programı' eğitimi verilip 'Diş Tarama' uygulaması gerçekleştirildi.

Kas

'100 Yılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği' mottosuyla düzenlenen 'Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivali'ni ziyaret ettik.

Kas

24 kasım Öğretmenler Günü okulumuzda coşku ile kutlandı. Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk ve tüm öğretmenlerin günü kutlu olsun.

Kas

Tüm öğrencilerimiz değer eğitimi kapsamında 'iyilik ve hoşgörü' yü somutlaştırarak bir birlerine çikolata ikram ettiler. Tüm öğretmen ve idarecilerimize katkıları için teşekkür ederiz.

Kas

4.sınıf öğrecilerimiz ile Batman 6.Kitap fuarı ve Kültür Sanat Festivali alanını ziyaret ettik. Tüm öğrencilerimiz yeni kitapları inceleyip bilgi sahibi oldular. 'Kitapsız yaşamak kör, sağır, dilsiz yaşamaktır.'

Kas

Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında İlçe Tarım ve Cezaevi Müdürlüğü ile birlikte okulumuzda ağaçlandırma çalışması yapılmıştır.

Kas

Cumhuriyetimizin 100.Yılını coşku ile kutladık.

Eğlenerek öğreniyoruz.

Ara

15 TEMMUZ ÇOCUK GAZETESİ ÖZEL SAYISI YAYINLANDI

Nis

Okul Müdürü Uğur KAFALI  nın ortağı olduğu uluslar arası eTwinning projesi "Değerlerini Bil Değerli Kal "etkinlikleri  kapsamında Azerbaycan ın sevdiği değer verdiği çocuk yazarı Zahid Halil i ve öğrencilerimizi çevirim içi etkinlikte buluşturarak projemizde misafir ettik.

Değerlerimizi konu aldığımız projemizde çevirim içi etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz öncelikle Zahid Halil i tanıtan sunumun ardından yazarın şiirlerinden masallarından örnekler sundular.Türkiye nin bir çok farklı ilinden ve Azerbaycan dan katılan öğrenci ve öğretmenlerimiz yazarı yakından tanıyarak eserlerini öğrenmiş oldu.Ayrıca öğrencilerimiz projedeki arkadaşlarıyla işbirliği içinde etkinliklerini sunmanın mutluluğunu yaşadı.

Projenin Türkiye ortaklarından olan okulumuzdan etkinliğe katılan öğrencimiz Zahit Halil in şiirini Azerbaycan dilinde söyleyerek ülkemizi temsil etti. Görüşme sonrasında öğrenci ve öğretmenlerimizin sorularını yanıtlayan yazar projemizi de çok beğendiğini ve başarılı olması temennisinde bulundu. Projemize ve etkinliğimize destek veren öğretmenimiz velimiz ve öğrencimize teşekkür ederiz.

Mrt

Çanakkale Zaferi zor şartlar altında binlerce şehit verilerek kazanılmış mukaddes bir zafer olarak tarihteki yerini almıştır. Bizlere böyle bir zaferin gururunu yaşatan başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve şükranla anıyoruz. Ruhları şad olsun.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü Okulumuzda Çeşitli Etkinliklerle Kutlandı ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy Minnet ve Saygı ile Anıldı..

Ock

Değerli öğretmen arkadaşlarım; Bu zor günlerde öğrencilerimize ulaşarak öğrencilerimizin gelişimine katkı sağlamak için fedakarca yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ediyorum.

Sevgili öğrenciler; Gerek yüz yüze gerekse uzaktan eğitim öğretim etkinliklerine katılarak çok çalıştınız ve tatili hakettiniz.Bütün dönemin yorgunluğunu tatil yaparak dinlenerek geçirmek en doğal hakkınız.Ama unutmayın tatil yapmak boşa vakit geçirmek değildir.Sizi eğlendirecek,geliştirecek zamanınızı verimli geçirmenizi sağlayacak etkinliklerle de dönemin yorgunluğunu atabilirsiniz.

Sevgili Veliler; Bu zor süreçte Eğitim öğretime yaptığınız katkılardan ve işbirliği çalışmalarınızdan ötürü tebrik ediyorum.

Tüm öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize iyi tatiller diliyor sağlık başarı ve mutlulukla ikinci dönemde hep birlikte buluşmayı ümit ediyorum.

Uğur KAFALI

Ock

Salgın nedeniyle uzaktan eğitimde yapılan eğitim öğretim çalışmalarıyla birinci dönemi tamamlayan öğrenciler, karneleri  e-Okul sistemi üzerinden verildi. Öğrenciler, karnelerini online sistem üzerinden alarak ilk dönemi bitirmenin mutluluğunu yaşadılar.