BATMAN / BEŞİRİ - 15 TEMMUZ ŞEHİTLERİ İLKOKULU

Mrt

Okulumuzun bahçesine Batman Belediyesi tarafından yeni oyun gurubu kurulmuştur. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Günün anlam ve önemi doğrultusunda İstiklal Marşı'nı okuyup çeşitli şiir ve yazılarla Mehmet Akif Ersoy'u andık. Öncesinde yapmıl olduğumuz İstiklal Marşı'nı Güzel Okuma Yarışmasına katılan tüm öğrencilerimize katıım belgeleri verildi.

Mrt

Yüce Yaratan’ımıza hamd, O’nun kulu ve kutlu elçisi, Peygamberimiz Hz. Muhammed’e (s.a.s) salat ve selam ile… Bütün dünyada coşkuyla karşılanır ramazan. Komşu ve akrabalar birbirlerini iftara davet ederler, televizyonlar iftar ve sahur programları hazırlar, gazeteler ramazan eki yayımlar. Bizde okulumuzda 'Ramazan Ayı' heyecanını çeşitli etkinliklerle yaşıyoruz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü kapsamında okulumuzda İstiklal Marşı'nı güzel okuma yarışması düzenlenmiştir. Derece giren ilk dört öğrenci idare tarafından Batman Merkezde bulunan sinema bileti ile ödüllendirildi. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda Akıl Zeka Oyunları Turnuvası ' Koridor Oyunu' düzenlendi. Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

4/A sınıfı kitap okuma halkası etlinliğini gerçekleştirdi.

Mrt

Olası bir doğal afet durumuna karşı tedbirli olmak için önceden tüm planlamaları yaptık. Ve bu doğrultuda okul olarak tatbikatımızı gerçekleştirdik.

Mrt

2/A Sınıfı öğrencilerinin Şubat ayı değerleri olan 'Sabır' konusundaki etlinlikleri tohum ekmek oldu. Ektikleri tohumların sabırla yeşermelerini bekleyecekler.

Mrt

Dilimizin zengikleri projesi kapsamında 'Bİr Elin Nesi Var İki Elin Sesi Var' atasözü öğretmenler arasındaki etkinlik ile somutlaştırıldı.

Mrt

Dilimizin Zengikleri Projesi kapsamında şuabat ayı etklinliği olan 'Atasözü/Deyimler' konusunda öğrencilermizin yapmış olduğu eserler.

Şbt

4/A sınıfı öğrencilerinin 'Dilimizin Zengikleri Projesi' kapsamında sergiledikleri etkinlikler.

Okulumuza ait resmi instagram hesabımız: besiri15temmuz.sehitleri.io

Şbt

Öğretmenlerimiz tarafından velilerimize 'Teknoloji Bağımlılığı' semineri verilmiştir.

Şbt

Meslek tanıtımı için okulumuzu ziyaret eden polis memuru Faruk KAYA'ya teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuz 3/A sınıfı öğrencilerinden Talha Yüksel'in velisi Mustafa Yüksel'e okulumuz kütüphanesine katkıda bulunup kitap bağışı yaptığı için teşekkürlerimizi sunarız.

Şbt

2.Dönemde de zeka oyunları turnuvalarımız devam etmektedir. Şimdi ki turnuvamız ise 'Koridor'. Tüm öğrencilerize başarılar dileriz.